2017-12-15 11:16:18• hírek • Oszkó Viktória

Különleges karácsonyfát díszítettek a Kölcseyben

Sok gyerek, diák és szülő gyűlt össze a Kölcsey Ferenc Főgimnázium bejáratánál, hogy együtt díszíthessék fel az iskola közösségének karácsonyfáját.

Minden osztály készült valamilyen egyedi dísszel, hogy a fára aggatva képviseltesse magát és jókívánságait az ünnepi időszakban. A diákok nagyon kreatívak voltak, voltak osztályok, amelyek hóangyalkát formáztak meg, voltak, akik nagy, papírra írt üzenettel készültek és olyanok is akadtak, akik karácsonyi motívumokból füzért állítottak össze.
 

A végeredmény nagyon szép lett, és persze ízig-vérig „kölcseys”. Az osztályok amellett, hogy díszeket készítettek, egy hozzájuk tartozó kis üzenettel is készültek, amelyet együtt akasztottak fel a fára. A kis cetliken és leveleken jókívánságok álltak, amelyeket az osztályok kívántak egymásnak, iskolán belül és kívül.


 

Pataki Enikő, az iskola igazgatója elmondta, hogy idén második alkalommal áll fel a Kölcsey különleges karácsonyfája, és reméli, hogy hagyomány születhet az elképzelésből. Az igazgatónő hozzátte, hogy az ünnepek alatt fontos, hogy mindenki gondoljon azokra, akiknek szükségük van a segítségre és a szeretetre.
 

Kiemelte Ungvári István Krisztiánt is, a Kölcsey második osztályos kisdiákját, aki súlyos betegségben szenved. Neki is szóltak a karácsonyi dalok és jókívánságok valamennyi gyerek szájából. Pataki Enikő azt is szóvátette, hogy akkora volt az érdeklődés a jótékonysági est iránt, hogy arra minden jegy elfogyott, de ha valaki támogatni szeretné a kisfiút, még több helyszínen megteheti.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: